Trainingen

Bij Qurentis Software B.V. vinden we het belangrijk dat u weet hoe u onze software zo effectief mogelijk gebruikt. Wij implementeren daarom geen kale softwareoplossingen, maar verzorgen ook de brede dienstverlening eromheen. 
Qurentis Software biedt een uitgebreid programma voor training en scholing, variërend van workshops in ons trainingscentrum tot specifieke trainingsprogramma’s op maat bij u op locatie.
Voor gebruikers van Qurentis Care en Collabris hebben we twee basistrainingen ontwikkeld die zorgen voor een goede basiskennis van waaruit u effectief en efficiënt kunt werken met Qurentis Care en Collabris.
Daarnaast bieden we een combinatietraining aan, die het gehele basisproces van zowel Collabris als Qurentis Care uitlegt, specifiek voor de kleine zorgaanbieder.
Voor alle trainingen geldt dat praktijkgericht en interactief wordt gewerkt, want wij geloven dat u het snelste leert door zelf mee te doen.

Training 'Qurentis Care Basis'

De training ‘Qurentis Care Basis’ is een training die speciaal bedoeld is voor de zorgverlener en de cliëntenadministratie.
Na het volgen van deze training bezit u de basiskennis die nodig is om met de applicatie te werken. Tijdens de training ‘Qurentis Care Basis’ komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

De doelstelling is het beter gebruik maken van Qurentis Care waardoor uw zorgadministratie soepel verloopt en uw medewerkers op juiste wijze kunnen rapporteren.

Training 'Collabris Basis'

De training ‘Collabris Basis’ is een training die ingaat op het financiële gedeelte van de zorgadministratie. Daarom is deze training met name bedoeld voor medewerkers van de financiële administratie en medewerkers die verantwoordelijk zijn voor het inkoopbeleid van de zorg. Tijdens de training ‘Collabris Basis’ komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod: 

Zo leert u onder andere hoe u kunt declareren en hoe het digitale berichtenverkeer werkt. De doelstelling is dat u beter gebruik kunt maken van Collabris zodat u en uw medewerkers moeiteloos met het pakket kunnen declareren.

Combinatietraining Qurentis Care & Collabris

De combinatietraining ‘Qurentis Care & Collabris’ is een training die speciaal bedoeld is voor de (kleine) zorgaanbieder die alle zorg administratieve handelingen, van cliëntenadministratie tot declaratie, uitvoert.
In deze combinatietraining wordt de basis van het gehele zorg administratieve proces uitgelegd. Hierbij gaan we minder diep op de onderwerpen in dan bij de Qurentis Care basis of de Collabris basis training.

Tijdens de combinatietraining ‘Qurentis Care & Collabris’ komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

De doelstelling van de combinatietraining is dat u na afloop de grote lijnen van het proces in Qurentis en Collabris kent en hier zelfstandig mee kunt werken.

Meer informatie & inschrijven

De trainingen worden gegeven in het trainingscentrum van Qurentis in Valkenswaard. Om de training door te laten gaan zijn er minimaal drie en maximaal acht aanmeldingen nodig. Wanneer dit niet het geval is doen wij ons best om de training naar een ander tijdstip te verplaatsen. 

Qurentis Care basistraining: iedere laatste woensdagmiddag van de maand
Collabris basistraining: iedere laatste donderdagmiddag van de maand
Combinatietraining: iedere laatste dinsdagmiddag van de maand

Alle trainingen vinden plaats van 13.00 tot ca. 17.00 uur. 

Voor meer informatie over de basistrainingen/combinatietraining of om u in te schrijven, kunt u terecht bij onze commercieel adviseur. 
Ook wanneer u wensen heeft voor een training over een specifiek onderwerp of een andere training op maat, neemt u contact op met onze commercieel adviseur via het e-mail adres luc.kierkels@qurentis.nl, of door te bellen naar het telefoonnummer +31 (0) 40 20 100 40 en te kiezen voor optie 2. 


Copyright © 2018 Qurentis B.V.
Algemene Voorwaarden
Webdesign & CMS by Downdijk