Workshops

Workshop 'Qurentis-Collabris'

De workshop 'Qurentis - Collabris' is bedoeld voor beginnende gebruikers van Qurentis & Collabris. De workshop geeft een goede basis van waaruit effectief en efficiënt gewerkt kan worden met Qurentis/Collabris. Concreet worden de belangrijkste modules en functionaliteiten van het systeem doorlopen onder leiding van professionals van Qurentis.
Tijdens de workshop ‘’Qurentis-Collabris’’ komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

Er wordt praktijkgericht en interactief gewerkt. De doelstelling is het beter gebruik maken van Qurentis om op die manier uw zorgadministratie zo optimaal mogelijk in te richten.
De workshop wordt gegeven in het trainingscentrum van Qurentis op iedere laatste dinsdag en woensdag van de maand. Voor meer informatie over de workshop kunt u contact opnemen met onze commercieel adviseur via het e-mail adres: luc.kierkels@qurentis.nl of via het telefoonnummer +31 (0) 40 20 100 40. 

Workshop 'Collabris'

De workshop 'Collabris-BASIS' geeft beginnende gebruikers van Collabris een goede basis om effectief en efficiënt te kunnen werken met het pakket. Concreet worden de belangrijkste onderdelen en functionaliteiten van het pakket doorlopen onder leiding van professionals van Qurentis.
Tijdens de workshop ‘’Collabris’’ komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod: 

Zo leert u onder meer hoe u kunt declareren en hoe het digitale berichtenverkeer werkt. Er wordt praktijkgericht en interactief gewerkt. De doelstelling is dat u beter gebruik kunt maken van Collabris zodat u en uw medewerkers moeiteloos met het pakket kunnen declareren.
De workshop wordt gegeven in het trainingscentrum van Qurentis op iedere laatste dinsdag en woensdag van de maand. Voor meer informatie over de workshop kunt u contact opnemen met onze commercieel adviseur via het e-mail adres: luc.kierkels@qurentis.nl of via het telefoonnummer +31 (0) 40 20 100 40. 


Copyright © 2017 Qurentis B.V.
Algemene Voorwaarden
Webdesign & CMS by Downdijk