Workshops

Bij Qurentis Software B.V. staat integraliteit hoog in het vaandel. Wij implementeren geen ‘kale’ softwareoplossingen, maar verzorgen ook de brede dienstverlening eromheen. Qurentis biedt daarom een uitgebreid programma voor training en scholing, variërend van workshops in ons trainingscentrum tot specifieke trainingsprogramma’s op maat bij u op locatie.

Workshop 'Qurentis-Basis'

De workshop 'Qurentis - Basis' is bedoeld voor beginnende gebruikers van Qurentis & Collabris. De workshop geeft een goede basis van waaruit effectief en efficiënt gewerkt kan worden met Qurentis/Collabris. Concreet worden de belangrijkste modules en functionaliteiten van het systeem doorlopen onder leiding van professionals van Qurentis.
Tijdens de workshop komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

Er wordt praktijkgericht en interactief gewerkt. De doelstelling is het beter gebruik maken van Qurentis om op die manier uw zorgadministratie zo optimaal mogelijk in te richten.
De workshop wordt gegeven in het trainingscentrum van Qurentis op iedere laatste dinsdagmiddag van de maand van 13.00 tot 17.00 uur. Voor meer informatie over de workshop kunt u contact opnemen met onze commercieel adviseur via het e-mail adres: luc.kierkels@qurentis.nl of via het telefoonnummer +31 (0) 40 20 100 40. 

Workshop 'Collabris-Basis'

De workshop 'Collabris-Basis' geeft beginnende gebruikers van Collabris een goede basis om effectief en efficiënt te kunnen werken met het pakket. Concreet worden de belangrijkste onderdelen en functionaliteiten van het pakket doorlopen onder leiding van professionals van Qurentis.
Tijdens de workshop komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod: 

Zo leert u onder andere hoe u kunt declareren en hoe het digitale berichtenverkeer werkt. Er wordt praktijkgericht en interactief gewerkt. De doelstelling is dat u beter gebruik kunt maken van Collabris zodat u en uw medewerkers moeiteloos met het pakket kunnen declareren.
De workshop wordt gegeven in het trainingscentrum van Qurentis op iedere laatste donderdagmiddag van de maand van 13.00 tot 17.00. Voor meer informatie over de workshop kunt u contact opnemen met onze commercieel adviseur via het e-mail adres: luc.kierkels@qurentis.nl of via het telefoonnummer +31 (0) 40 20 100 40. 


Copyright © 2018 Qurentis B.V.
Algemene Voorwaarden
Webdesign & CMS by Downdijk